Aydın İl Sağlık Müdürlüğünü göreve davet ediyoruz!

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine soruyoruz, bugün haber sitemizde yayınladığımız haberde Ege Et'ten satın alıp tükettiğimiz sucuk lezzetinin bir arttığından, bir düştüğünden söz ettik ve hazır bu haberi hazırlarken, tesadüfen denk geldiğimiz şikayetvar.com sitesinde Ege Et'le ilgili birçok şikayeti farkettik.

Ve bu şikayetleri de haberin altına ekledik, asıl denetleme mekanizması Aydın Büyükşehir Belediyesi olduğu halde, onları denetleyenin de İl Sağlık Müdürlüğünden başkası olmasa gerek diye düşündük.

Geçtiğimiz aylarda Aydında ele geçirilen tonlarca domuz eti nedeniyle ve yine bugün Aydın'da başıboş bir şekilde bulunan kamyonun kasasındaki kemikler iyice mideleri bulandırdı.

Bir bozulup, bir düzelen sucuk lezzeti konusundaki fikirleriniz nelerdir? Sucuk gibi ürünlerin yapım aşamasında kimler denetleme yapıyor?


Ege Et başta olmak üzere Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ve diğer özel şirketlere ve normal semt kasaplarına, ayrıca kesim yerlerine ait olan tüm işletmeleri denetlemeyi düşünüyor musunuz?

Yukarıda bahsettiğimiz konularla ilgili kamuoyuna doyurucu bir açıklama yapacak mısınız?

Aydın'da hiçbirşey denetlenmiyor mu, herşey göstermelik mi, Aydınlı vatandaş ne yiyor ne içiyor, skimflasyon etkisi var mı?