Aydın'da açılıyor: Talep çok fazla imiş!..

Nazilli ilçesinde girişimci Mehmet Uyaroğlu, apartmandaki bazı komşularının itirazları sonrası farklı bir yatırım kararı aldı.

İsabeyli Mahallesi’nde 20 yıldır esnaflık yapan evli ve 4 çocuk babası Uyaroğlu, Atatürk Bulvarı’ndaki dükkanını önce kurumsal firmalara kiralamak istedi ancak komşularından itirazlar geldi. Uyaroğlu, bu süreçte çatıyı kendisi sökmek zorunda kaldığını ve bu durumun onu derinden etkilediğini belirtti.

Nazilli Havadis'ten Günay Papuşçu'nun haberine göre; Uyaroğlu, 2 yıl önce 150 bin lira harcayarak dükkanına yaptırdığı çatıyı, mahkeme kararıyla sökmesinin ardından, tepkisini göstermek amacıyla cinsel sağlık ürünleri satan bir dükkan açmaya karar verdi.

Uyaroğlu, açacağı dükkanın bir sağlık ihtiyacı olduğunu vurguladı. Açılışa hazırlanan Uyaroğlu, mahremiyetin korunacağını ve güvenlik önlemlerinin alınacağını vurguladı. Tepkiler olsa da destek verenlerin sayısının fazla olduğunu da sözlerine ekledi. Uyaroğlu şunları dile getirdi:

"20 yılı aşkın süredir esnaflık yapıyorum. Bu diğer dükkanımda da bazı girişimlerde bulundum. İki yıl önce dükkanımı kurumsala kiraya verecektim. Komşu, bazı komşularım buna karşı çıktılar. Yani verilmesini, böyle kurumsal bir iş yerinin olmasını istemediler. Daha sonra dükkanın etrafını tente yaptım. Bunu da mahkemeye verdiler. Yaptığım tenteyi kendi ellerimle yıkmak zorunda kaldım. Bu işten de 150.000 TL zararım oldu iki yıl önce. Ben de düşündüm; ben buradan en iyi nasıl bir gelir elde edebilirim, nasıl bir iş yapabilirim diye. İsabeyli'de de böyle bir ihtiyaç olduğunu düşündüm. Ve, bu 69 Sex Shop firmasını kurmaya karar verdim. Çoğu kişi iyi karşıladı. Çoğu kişiden hani gelip alışveriş edeceğiz yönünde talepler var. Gelenler de var şu anda. Çalışmak isteyen de çok. Biz yardımcı oluruz, çalışırız diye. Müşteri olarak da öyle, talep çok fazla. Memnunum yaptığım işten. Bu iş yerini halkımızın sağlığını düşünerek açtım. Sağlık konusu olduğunu düşünüyorum. Müşterilerimizin de mahremiyetini düşünerek teker teker alacağız. Hiçbir müşteri diğer müşteriyle karşılaşmayacak. Bu da bizim için çok önemli. Dükkan bir haftaya kadar faaliyete girecek"