Can Ataklı: İnandınız mı şimdi PKK ile anlaşacaklar diyordum size!..

Kısa süreli rahatsızlığım nedeniyle iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim. Youtube konuşmalarıma bugün başlıyorum. Hastaneden çıkış durumuma göre Flashhaber yayınına da başlayacağım elbette. İşte bugünkü konuşmamın ana hatları:

İNANDINIZ MI ŞİMDİ? “PKK İLE ANLAŞACAKLAR” DİYORDUM SİZE

Diyanet domuz eti yiyenlerin durumunu açıklamalıdır!

Erdoğan CHP’nin ve genel başkanının pasifliğinden yararlanıp ipleri tekrar eline geçiriyor.
MHP’yi önce Hüdapar’la bir araya getiren Erdoğan şimdi de DEM parti ile MHP ilişkisini sağlayarak PKK’nın desteğini alıyor.
Yeni bir açılım projesi ile PKK’lı teröristlere verilen hapis cezalarında indirime gidilmesi Abdullah Öcal’ın tecritten çıkarılması hatta ev hapsine alınması gündeme gelecek.
Erdoğan’ın bu hamlesiyle asıl amacın bazı bölgelerde CHP’ye giden DEM parti oylarının AKP’ye yönelmesini sağlamak bunun ötesinde CHP’yi de açılım konusunda paralize ederek etkisiz hale getirmek olduğu anlaşılıyor
***
Gıda denetimlerinde ortaya çıkan domuz eti rezaletine Diyanet hala bir açıklama yapmadı.
Oysa domuz eti karıştırılarak yapılan köftelerden yiyen, hatta iftarda orucunu açan milyonlarca kişi var, bu insanlar imanlarının sarsılıp sarsılmadığını, günaha girip girmediklerini ve bunun bir cezasının olup olmadığını öğrenmek istiyor.
***
Özgür Özel sanki ısrarla kendini bitirmek için çabalıyor. Erdoğan’ın “İsrail saldıracak” açıklamasını yok etmek için gizli oturum talep eden ve konunun millet tarafından öğrenilmesini engelleyen Özgür Özel’in “kaybedersem ben kaybederim” sözleri tüy dikmek gibi oldu.