5 yıldır burada bir tane CHP'liye denk gelmedim

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Havuz Cafe restoranında ve Cafesinde 5 yıldan beri haftanın en az birkaç günü yemek yediğim halde, bugüne kadar tek bir tane CHP'li siyasetçiye, vekile, başkana, Büyükşehir Çalışanına, Büyükşehir'in desteklediği ve ihya ettiği gazeteciye denk gelmedim.
Hele Çerçioğlu'nun yaptığı şovlar dışında 30 gün boyunca Aydın Kent Meydanı'nda vatandaşlara verilen Ramazan Fix Menu Yemeğinde bu arkadaşlara hiiç denk gelmedi!m..

Hadi Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli, Büyükşehir Belediyesi'nin içindeki yemekhanede yemeklerini yiyorlar diyelim (hiç görmedim, yerini bilmem) yahu kardeşim bu Büyükşehir Belediyesi'nin yemekleri o kadar lezzetli ve iyimi de çıkıp birkez dahi bu Havuz Cafe'de yemek akıllarına gelmez.

Hiç mi canınız temiz bir hava almak istemez, havuz şırıltısının yanında oturup, bir kahve içmek, yemek yemek istemez, bu Büyükşehir Belediyesi'nin yemekhanesindeki yemek ne menem bir yemektir ki, bunlar öğle tatilinde dışarıya adım atmazlar.
Fakir edebiyatı deyince mangalda kül bırakmayan CHP'lilerin neler yediklerini, nerede yediklerini, nasıl yediklerini ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait restoran tarzı yemekhaneleri kim denetliyor? İşin bir de bu yönü var, neden kendilerine ait olan bu restoranlarda yemek yemezler.

FİYATLAR UCUZ DİYE SURATINIZA BİLE BAKMAZLAR!

Ya da ne bilelim belki de yemeklerini gidip Adnan Menderes Bulvarı'ndaki iki adet olan Turistik Park restoranlarında yiyorlardır, doymadılar, doymayacaklar, Allah bunların müstehaklarını versin. Emeklilerin istila ettiği cafelerde verilen hizmet ise küçük düşürücü şekilde devam ediyor.

Hergün 4 çeşit yemek verilen Havuz Cafe Restoranında ise yemek kalitesi oldukça düştü, restorandaki masalar sandalyeler dökülüyor, personeller ise vatandaşın yüzüne dahi bakmıyor, adeta kovalarcasına hizmet veriyor, kasada ise kuyruk oluşması için ellerinden geleni yapan kasiyerler, bazı müşterileri lafa tutarak kuyruk oluşmasını sağlıyor. 

Diğer bölüm olan Cafe bölümünden ise herhangi birşey almaya gittiğinizde çalışanların yüzünü göremezsiniz, tezgahın arkasında hep sırtlarını gösterip, yüzünüze dahi bakmazlar...

Durum bu...

Bu haber-yorumdan sonra sanırım beni artık oraya da sokmazlar...
Sokmasınlar daha iyi, yemeğin kalitesi 65 TL etmiyor, 65 TL'ye daha başka şeyler yiyebilirim..

DENETLENMESİNDE FAYDA VAR!
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yemekhanesini ve üretim tesislerini kim denetleyecek bilmiyorum ama, denetlenmesinde büyük fayda var gibi görünüyor.
Bu görev büyük ihtimal Tarım, Orman ve Köyişleri Bakanlığı'na ait olabilir, bu hazretler Havuz Cafe'de hiiç ama hiç yemek yemiyorlarsa vardır bir sebebi!..

AYDIN'DA ULAŞILMAZI OYNAYANLAR!..
Aydın ulaşılmazı oynamak için yeterli kalabalığa ve gelişmişliğe sahip bir yer değil, komik oluyorsunuz, komikliğinizin karşılığını aldığınızda ise tepki göstermeyin ama...
Aydın Türkiye'nin en geri kalmış ilidir, siz yine telefonuma çıkmayın, gelişim videoları izleyin!...

Benim telefonuma çıkmayan, vatandaşın telefonuna hiç çıkmaz!

Şahsım vatandaşlarla ençok empati, iletişim kuran, onlarla sokaklarda en çok konuşan ve işinin hakkını vermeye çalışan biridir.

Benim telefonuma çıkmayan, vatandaşın telefonuna çıkar mı? 
O kadar emek vermeme rağmen, ufak bir bilgi kırıntısı dahi edinmek istemeyenler, bu milletin köküne kibrit suyu döken CHP ve AKP'li siyasetçiler.
Herşeyi siz bilirsiniz
Çoook büyük ve dahi insanlarsınız

Peki pekii anladık!..
En güzel seçimi sen kazandın
En güzel makama sen oturdun
En iyi başkan sensin...
En güzel filmi sen çevirdin...

Peki pekii anladık...
Sen neymişsin be abii!

Bu arada yeri gelmişken MFÖ'nün Özkan'ını anmış olalım bari, gerçi biz kimiz ki onu analım, onu anmak bile had meselesi, haddimiz değil aslında...

Böyle şöhretleri ancak, şöhret başkanlar filan anar

Biz kimiz ki!..

Aydın gibi üç beş insanın yaşadığı şehirde koltukları kapanlar, acemilik dönemini atlattılar, bu konularda tecrübeli olanlardan işi öğrendiler.

Telefona çıkmamayı da öğrendiler
Yoğunum, felaket işim var demeyi de!..

Aylardır gürültü kirliliği diye bağırıyoruz
Kirlilik azalacağına durmadan artıyor
Sanırım vatandaşa kötülük yapıyorum
Bana inat gürültü kirliliğini kasten artırıyorlar

KİRLİLİK YOK!..

Gürültü kirliliği filan da yok zaten, yok yok...
Ben şakasına yazdım, canlı yayın yaptım, söyledim bunları...
Amacım yetkilileri yıpratmak, onları eleştirmekti

Aydın'da herşey yolunda
Hiçbir sorun bulunmuyor..

Bu size son iletişimim 
Bir daha vatsap üzerinden sizlere
Herhangi birşey yollarsam
(yollarsam dalgınlıkla yollarım)