Böyle şeyler niçin Çerçioğlu'nun aklına gelmez!

Gelmez çünkü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP yaşlıları, emeklileri artık bir rant kapısı olarak görmeye başladı, ballı getirileri var demek ki!..

Herkes doymuş ve keyifler tıkırında, yemeden içmeden eğlenceden böyle şeyleri araştırmaya fırsatları olmasa gerek. Ya Mansur Yavaş'tan görecekler ya da Ekrem İmamoğlu'ndan filan, anca o zaman belki akıllarına gelebiliyor.

ANKARA'DA 61 YAŞ ÜSTÜNE ÜCRETSİZ TAŞIMA

Ankara EGO Genel Müdürlüğü, 61 yaşını dolduran vatandaşların, 10.00-16.00 ve 19.00-24.00 saatleri arasında özel toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanabileceğini bildirdi.

EGO'dan yapılan açıklamada, 61 yaşını doldurmuş vatandaşların 10.00-16.00 ve 19.00-24.00 saatleri arasında EGO otobüslerinden ücretsiz olarak yararlandığı hatırlatılarak, "Özel toplu taşıma araçları da bu uygulamaya dahil edilmiş olup hak sahibi vatandaşlarımız özel toplu taşıma araçlarından da belirtilen saatler arasında ücretsiz yararlanabileceklerdir." ifadelerine yer verildi.

CHP'Lİ BELEDİYELER METAL YORGUNU

AKP'deki metal yorgunluğu, onyıllardır yerel iktidarda bulunan CHP'ye de bulaştı. Uzun zamandır yerel iktidarda olan CHP'li yerel belediyeler, yerlerine yenileri geldiği halde politika üretemiyor, farklı hiçbir yaklaşım sergileyemiyor, sadece kasa kontrolü ve sağa sola suçlamalarla devam eden sahil belediyelerinin başarısızlığı artık birer birer ortaya çıkmaya başladı.
Ne politika üretebiliyorlar, ne de bir vizyonları var, makamlara kurulan CHP'li başkanlar üç ay geçmesine rağmen bugüne kadar elle tutulur gözle görülür ne maddi ne de iktisadi bir proje üretemedi.
Üretemedikleri gibi, koltuklarını korumaktan öte gitmiyor, etraflarıdaki hiçbir fikir, proje ve siyaset belirleyemeyen özellikle gasteci yeyici takımınından da kurtulamıyorlar...
Hiçbir toplum kesimi için gözle görülür, elle tutulur ne bir yaklaşım sergiliyor, ne de ileriye dönük bir umut ışığı saçabiliyorlar

EMEKLİ VE AÇLIK EDEBİYATINDAN BAŞKA SİYASETLERİ YOK
Varsa yoksa emekli maaşlarına zam ve açlık edebiyatı konularında adeta ihtisas yapan CHP'li Özgür Özel ve partinin A Takımı Erdoğan'la son yapılan görüşmede sonra zaten kafalardaki "Büyük soru işaretleri"ni pekiştirmiş oldular, 
Kısaca, kebapça şu: AKP ve CHP adinakava (aynı şey) İşleri ise milletin canını çıkarmak.