İşte o itiraf! Narin cinayetinde sır perdesi aralandı

Narin Güran cinayetinde son dakika gelişmeleri devam ediyor. Gözaltına alınan isimlerden birinin itirafçı olduğu açıklanmıştı. İtirafçının ifadesinin tam detayları da ortaya çıktı.

Atv Haber’de yer alan bilgilere göre itirafçı, Narin’in amcasının kendisini çağırdığını ve battaniyeye sarılı şekilde Narin’in cansız bedenini kendisine verdiğini söyledi. İtirafçı aynı zamanda Narin’in amcasının arabada çuval olup olmadığını sorduğunu belirtirken kendisinin de arabasındaki çuvalı çıkararak amcaya verdiğini dile getirdi. Ardından amcanın cansız bedeni Çuvala koyduğunu belirten itirafçı Narin’i dereye götürdüğünü de anlattı.

Gelen bilgiye göre ismi açıklanmayan itirafçı amca Salim Güran’ın bir çalışanı. O itirafçı olay gününü ve Narin’i nasıl dereye götürdüğünü şöyle anlattı:

“O gün muhtar beni aradı. Yanına gittiğimde Narin’in cesedi battaniyeye sarılıydı. Bana arabanda çuval gibi bir şey var mı dedi. Ben de var deyip arabamdan çuvalı verdim. Sonra Narin’in cesedini çuvala koyduk. Ben de dereye götürüp gömdüm.”

Gizli tanığın tam ifadesi şöyle:

Mezarlıktan Tavşantepe Mahallesi’ne doğru çıkan Akkedüşeli Köy’ün iç yolunda Salim Gürhan’la karşılaştım. Burada içme suyu ile ilgili bir şey söyleyeceğini düşünerek bekledim. Sonra muhtar aracından indi, benim yanıma geldi. Ben de araçtan indim.

Daha sonra aracın ön koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek ‘bunu yok edeceksin’ dedi bana. Ben de gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı vaziyette hareketsiz yatan bir insan olduğunu gördüm. Ben insan olduğunu görünce şaşırdım ve tereddüt ettim. Salim Gürhan, bana “aileni iyi düşün. Sana 200 bin lira para veririm” dedi. Tabi bu sırada etrafımızda kimse yoktu.

Sonra bana “aracında torba var mı”? dedi. Ben de aracın bagajından rengini hatırlamadığım bir çuval çıkartarak Salim’e verdim. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp çuvalın içerisinde birlikte koyduk. Bu esnada çocuğun üzerine siyah tişört ve şort vardı. Üzerinde asılı küçük bir çanta vardı. Sağ kulağının arkasında, boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı.

Yolda giderken pişmanlık duydum ancak aldığım şeylerin de kurtulmamın gerektiğini düşündüm. Derenin yanındaki stabilize yoldan aşağı inerek uygun bir yere baktım. Aracımı derenin kenarına durdurdum. Çuvalı aracımdan alarak elime aldım. Çocuğun tüm vücudu çuvala sığmıştı.

Çocuğun ayağının kesik olup olmadığını hatırlamıyorum. Çünkü çok telaşlıydım. 8 Eylül tarihinde Narin Gürhan’ın bulunduğu yere inerek ip aradım. İp bulamayınca çocuğun çantasının ipi aklıma geldi.

Çantanın ipini sökerek çuvalın ağzını bağladım. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Burada biraz su vardı. Çuval birisi tarafından bulunur diye düşünerek üzerine bir taş koydum.

Taşın büyüklüğü yaklaşık 15-20 kilo civarındaydı. Yanında da birer taş vardı. Üzerine çalı koymadım. Çünkü üzeri kapanmıştı. Daha sonra buradan çıkarak aracıma bindim. Stabilize yoldan çıktıktan sonra baldızımın evine gittim. (Sabah Gazetesi)