Ülke Medyasına Hükümet Servisi!..

Bugünlerin gözde haberi olarak ulusal ve yerel basına dikte edilen haberler, şu tarz başlıklar ile dikkatleri üzerine çekiyor.

"Emekliye 3600 Gösterge Zammı"

"Tam 6000 Bin TL"

" Emekliler Refaha Ulaşıyorlar"

"SSK ve Bağ-Kur'lu Sevinç İçinde.." 

Birbirinin benzeri onlarca haber adeta Türk basınına sızdırılmış ve sosyal medya haber sitelerinde adeta uçuşuyorlar.

3600 göstergeye binaen, 16 ay önce memura verilen;
ancak emekli memur, SSK ve Bağ-Kur emeklisine verilmeyen 8000 TL ek refah ödemesinin, bugünlerde tüm emeklileri kapsayacak şekilde düzenleneceğini anlatan bu haberlere göre, düşünülen ek artışın 8 değil, 6 bin TL olacağı da ifade ediliyor.


Ekimde faaliyete geçecek TBMM'de gündemin önemli konusu olmaya aday "Torba Yasa" düzenlemesinde; bunun dışında Bağkur esnafına 20 yılda emeklilik imkanı tanıyacak yasanın da yer alacağı belirtiliyor.

Ege7gün Medya olarak,
"Emeklinin 2025 Ocak ayı maaş zammını az gösterebilmek adına türlü enflasyon oyunları kurgulayan maliye yönetiminin, emekliye 3600 gösterge soslu 6000 TL ekstra refah zammını vermesi olasılığı ne derece olası" diye soruyoruz.

Şunu da ifade etmeden geçmeyelim; şayet ekonomi düzelir, ülke yanlışlıkla düze çıkar da, buna rağmen Erdoğan emekliye şimdiden doyurucu zam yapmaz, seçime birkaç ay kala bunu uygulamaya kalkarsa, yediği ayazdan mezara giren emekli, mezarından kalkar, Erdoğan'ı sandığın dibine gönderir ve hayatının yenilgisini alır... 


Zaten 3. parti konumuna gerileyen AKP, % 10 bile oy alamaz

Bizden hatırlatması!..