Volkan Konak'ın ölümüne ihmal mi sebep oldu?
“Kuzeyin Oğlu” olarak tanınan sanatçı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay sonrası "Önlenebilir miydi?" sorusu gündeme gelirken, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, NTV’de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce Konak’a stent takıldığını ve kalp rahatsızlıklarının bilindiğini söyleyen Sönmez, “Bence ihmal söz konusu” dedi.
Risk Faktörleri: Uyku Eksikliği, Obezite, Sigara
Prof. Dr. Sönmez, Konak’ın Amerika’dan yeni döndüğünü, birkaç gündür yeterli uyku alamadığını, kilolu olduğunu ve sigara kullandığını belirtti. “Kalp hastaları için en iyi ilaç uykudur. Volkan Konak çok değerli bir sanatçıydı. Ancak bazı ihmalleri göz ardı edemeyiz” ifadelerini kullandı.
CHP psikolojik üstünlüğü ele geçirdi!
CHP ve peşinden giden başta İyi Parti, Zafer Partisi, Yeniden Refah Partisi gibi muhalefet partileri, Ekrem İmamoğlu gözaltına alınıp tutuklandığından beri hemen bütün sosyal medyalarda üstünlüğü ele geçirdi!